Kobido

Dé holistische facial & bindweefselmassage

Kobido is een traditionele Japanse gezichtsmassage die diepgeworteld is in de Japanse cultuur biedt een serene benadering van schoonheid en ontspanning. Deze eeuwenoude techniek, die nauw verwant is aan shiatsu, richt zich op het harmoniseren van lichaam en geest.

De behandeling concentreert zich op het revitaliseren van de gezichtshuid en hals. Door een reeks verfijnde massagetechnieken wordt de bloedcirculatie bevorderd, wat leidt tot een verbeterde energiestroom en het effectief afvoeren van toxines.

Kobido stimuleert op natuurlijke wijze de productie van collageen, waardoor de huid op een gezonde manier jong en veerkrachtig blijft.

Een typische Kobido-sessie omvat niet alleen diepgaande gezichtsmassages, maar integreert ook cupping en acupressuur. Deze methoden activeren de meridianen in het gezicht en de hals, waardoor ze volgens Japanse tradities worden gestimuleerd of gereguleerd.

Deze behandeling is een ware traktatie voor de vitaliteit van de huid en biedt een kalmerende ervaring die de geest tot rust brengt.

Behandelingen en tarieven

U kunt kiezen voor de volgende opties:

Kobido holistische gezichtsmassage
60 min€ 55
kuur 3 x 60 min€ 150
kuur 6 x 60 min€ 300
× Kan ik je helpen?