Shiatsu therapie

Ontdek de kracht van shiatsu bij Focus on Ki

Bij Focus on Ki geloven we in de harmonieuze verbinding tussen lichaam en geest. Onze gespecialiseerde Shiatsu-behandelingen zijn meer dan alleen een massage; ze zijn een reis naar zelfherstel en balans. Shiatsu, een kunstvorm met diepe wortels in de traditionele Oosterse geneeskunde, gebruikt zachte drukpunten om de natuurlijke energiestromen van je lichaam te harmoniseren.

Elke behandeling is een persoonlijke ontdekkingstocht. Bij Focus on Ki luisteren we naar je lichaam en passen we elke sessie aan jouw unieke behoeften aan. Of je nu zoekt naar verlichting van stress, verbetering van je slaap, vermindering van pijnklachten of een diepere connectie met je innerlijke zelf, onze Shiatsu-behandelingen bieden een pad naar een gezonder, evenwichtiger leven.

Shiatsu therapie is een manuele Japanse geneeswijze. In het Japans betekent ‘shi’ vinger en ‘atsu’ druk. Met de duimen, handpalmen, vingers en zwaartekracht wordt druk uitgeoefend op het lichaam. De behandeling vindt plaats op een futon (Japanse mat) of massagetafel en tijdens de behandeling heeft de cliënt makkelijk zittende kleding aan, liefst zonder capuchon. 

Stap binnen in een wereld van rust en revitalisatie. Ervaar hoe Focus on Ki met zorgvuldige en deskundige aanrakingen niet alleen je fysieke, maar ook je emotionele en mentale welzijn transformeert. 

Boek vandaag nog je Shiatsu-sessie en voel je energieker, evenwichtiger en volledig vernieuwd.

Indien je aanvullend verzekerd bent, krijg je een gedeelte van de kosten vergoed. Dit kan oplopen tot meer dan 60% per behandeling. Welk bedrag je vergoed krijgt, kun je inzien op de polis van jouw zorgverzekering onder alternatieve zorg.

Focus on Ki – Waar jouw welzijn onze focus is.

Shiatsu is o.a. geschikt voor de volgende klachten:

Shiatsu therapie consult & behandeling
75 min€ 73
× Kan ik je helpen?